The EasyTones geven gratis EP weg

apr 10, 2017

The EasyTones, afgelopen seizoen de huisband van de maandelijkse Kunstmin Live show, kregen tijdens en na afloop van hun shows regelmatig de vraag of ze niet een cd te koop hadden. Na de maart editie van Kunstmin Live was de maat vol en besloot de band dan maar eens de studio in te duiken. Easy Does It, een 5 liedjes tellende EP, is daarvan het resultaat.

Ton van der Kolk, bassist van de groep, nam het geheel op en verzorgde de fijne mix. Willem ’t Hart zag kans naast al zijn werk op de Europese catwalks om de liedjes van fluwelen toetsenpartijen te voorzien. Maarten Teekens aka The Songman voorzag het geheel van easy-going zang- en gitaar partijen.

Ondanks dat The EasyTones een voorkeur hebben voor liedjes uit vervolgen tijden, gaan ze met hun tijd mee en verscheen de EP vandaag uitsluitend op de digitale distributie kanalen als Spotify, iTunes, Bandcamp en vele anderen. Zo heeft u de EasyTones altijd binnen streaming handbereik! Wie de liedjes liever download kan via ze gratis downloaded via Bandcamp . The EasyTones wensen u veel luister plezier met deze gratis EP.