Music & More is een bedrijf dat zich in eerste instantie richt op de muziek- en entertainment branche. Naast het boeken van bands en artiesten en het organiseren van festivals, houdt Music & More zich verder bezig met het opzetten en begeleiden van evenementen, workshops, congressen etc. Overal waar organisatietalent ingezet kan worden biedt Music & More uitkomst. Hieronder een klein overzicht van evenementen waarbij Music & More betrokken is/was.

Organisatie Kerstmarkt Theater & Muziek 2006 – 2021

Sinds 2006 is Music & More samen met Bas de Zwart Evenementen (in opdracht van de Stichting Dordrecht Marketing) verantwoordelijk voor alle muziek en theater tijdens de jaarlijkse Kerstmarkt van Dordrecht. Gemiddeld zo’n 150 optredens verspreid over 3 dagen op diverse plekken in de historische binnenstad van Dordrecht.

Muzikale Monumenten 2017 – 2021

Tijdens het weekend van de Open Monumentendagen kon men genieten van bijzondere artiesten die het maken van muziek tot een kunst verheven hebben. Verschillende monumenten stelden hun deuren open voor een variatie aan muzikale klanken. Music & More was verantwoordelijk voor de organisatie en het programma met oa.  het Hadewijch Hofland Trio, Ocobar, Nick McGuire trio ft Marieke van Leeuwen, Ntjam Rosie ft Bart Wirtz, Het Boeren Syndicaat, Official Ukelele Orchestra, Los Hermanos Martinez y Morelo (Erik Vaarzon Morel), Matthieu Acosta & Friends, GAEL’R, Jangology, Het Ophelia Trio, Mehmet Polat Trio, Duo Mu-Chique, Lenny Kuhr, Kim Hoorweg & Anton Goudsmit, Jessica Manuputty, Bernard Berkhout Swingcats, The Waltons, Zuco 103, The Busquito’s, Artvark Saxophone Quartet, Marjolein Meijers, Trio Aai, Smalltalk, Porto Cabello, Davina Marinozzi trio, The Wieners, Lucky Losers Jazzband en Anne-Chris Dekker. Kijk hier voor een impressie op YouTube.

Kunstmin Live Theater Show 2016 – 2021

Elke Kunstmin Live staan gastheer journalist Kees Thies en gastvrouw theatermaker Marjolein Meijers garant voor prikkelend gesprek waarin de hoofdgast zijn of haar passies deelt met het publiek. Kunstmin Live is een unieke talkshow met beeld- en muziekfragmenten en live optredens en elke maand een verrassende hoofdgast. En dan is er ook nog de fantastische huisband Songman & The Easytones, onder leiding van frontman Maarten Teekens, bij iedere editie van Kunstmin. Evenals de comédienne Jennifer Evenhuis.

Muziek Programmering Place d’Ary 2009 – 2015

Gedurende 8 weekenden per jaar kan jong en oud genieten van een artistiek festival op eigen bodem. Schilders, tekenaars, karikaturisten, beeldhouwers, keramisten en nog vele andere artiesten vormen het permanente decor. Naast deze kunstdisciplines zijn op het plein tevens muzikanten en straattheateracts te bewonderen. Wie gedurende de zomer niet naar Parijs wil of kan afreizen om zich te wanen in de kunstenaarswereld van het Place du Tertre kan in Dordrecht terecht op de Academica Place d’Ary. Met dit initiatief wordt gehoor gegeven aan de behoefte van vele Nederlanders deze zomer om erop uit te gaan in eigen land. Music & More was verantwoordelijk voor de muzikele programmering.

Slotfeest Dordrechts Museum – 2007

Alvorens het Dordrechts Museum voor een ingrijpende verbouwing de deuren sloot gedurende een aantal jaren werd er nog eenmaal een groot slotfeest georganiseerd voor de inwoners van Dordrecht. Zo was er oa. danstheater van Strange Fruit (BE), het Tom Beek Kwintet en een concert van OMFO met Fay Lovsky. De organisatie daarvan was in handen van Music & More.

Muzikale Monumentennacht 2002 – 2003

Een muzikaal avontuur dat zich afspeelt in- en rond de monumenten in de binnenstad van Dordrecht. Om 21.00 uur beginnen de eerste concerten op het Scheffersplein en het Statenplein. Hoe later het wordt, hoe meer muziek er zit in de monumenten van Dordrecht! En het moet wel raar lopen als u niet iets van uw gading vindt: het programma beweegt zich van Belcantotrillers tot tango, van jazz tot klassiek en rock & roll. Organisatie van diverse muzikale optredens in de stad Dordrecht voorafgaand aan het jaarlijkse Open Monumenten Weekend. Optredens van oa The New Cool Collective, Frank Anthony, Hasjee Royaal, Magic Dave & The Wheelers, Bravi Bravi, Tangosalon Mabel Gonzalez, Clarté Noire, Het Dordts Kamermuziek Ensemble, Het Hofland Trio, The Rhythm Percussion Group, Hotclub Ghost Note, De Auratones & Esther Hart, De Herbspectacles, Trio Bill Naad XL, Saxotones Groove Mission, The Beatclub ft Basian & Graham B. Hanna Devich & Vera Lansink, Rogier van Otterloo Tribute en het Eelco v.d. Meeberg Jazz Kwintet.

Beatcollective 2000 –

Organisatie van diverse (Inter)nationale Funk & Soul concerten. Verantwoordelijk voor legendarische concerten van oa Sharon Jones & The Dapkings, The Poets of Rhythm, Sugarman 3 & Lee Fields, The Budos Band, Lee Fields & The Expressions, Saun & Starr, Sonny Knight & The Lakers, Afrobeat Academy, The Soul Snatchers, The Band Played On.

The Beatclub & Club Downbeat 1999 – 2007

Maandelijkse clubnight(s) in Dordrecht die uitgroeide tot een groot succes. Eerst in de bovenzaal van De Pontonnier, later in een uitverkocht Bibelot aan de Wijnstraat te Dordrecht. Avond waarbij dansbare kwaliteitsmuziek, top deejays,  live optredens en mooie visuals voorop stonden. Bij Club Downbeat lag de nadruk op de jaren ’60 en ’70.

Rhythm & Blues Festival Dordrecht 1998 – 1999

Initiatiefnemer en organisator van de eerste 2 edities van het Dordtse Rhythm & Blues festival. Samenwerking met diverse locale horeca ondernemers. Het festival was de voorloper van het huidige Big Rivers Festival.

Schefferspop 1997 – 2006

Wat als afstudeeropdracht begon, eindigde uiteindelijk in 2006 na 10 edities van het jaarlijkse popfestival – traditie getrouw op Hemelvaartsdag – in het centrum van de stad Dordrecht, het Scheffersplein. Een festival om lokaal jong aanstormend talent een kans te geven voor een groot publiek op te treden onder goede condities.

Overige Referenties

 • Projectmedewerker Mijlpalen Dordrecht – Dordrecht 800 (2020) & Eerste Vrije Statenverkiezing (2022)
 • Projectleider ‘Beeldenstroom Woordenstorm’ te Dordrecht (2015 – 2016 i.o.v. Gemeente Dordrecht)
 • Coördinator & Programmeur ‘Dordrecht Pakt Uit’ (2013, 2014, 2015 i.o.v. Gemeente Dordrecht)
 • Projectleider ‘200 jaar Koninkrijk’ te Dordrecht (2013 – 2014 i.o.v. Gemeente Dordrecht)
 • Coördinator Verhuizing To Be, Berckepoort, Popcentrale naar het vernieuwde Energiehuis (2013)
 • Coordinator PR, Webmaster, Programmeur Jazzpodium DJS (2012 – 2022)
 • Coördinator verhuizing en verbouwing PopCentrale Energiehuis -> LIPS (2010)
 • Coördinator Cultureel Neven Programma Calvijn Jaar 2009
 • Freelance medewerker Dordrecht Marketing (2008, 2015, 2016, 2017, 2018, 2021)
 • Coördinatie Diverse Internationale Architectuur Workshops i.o.v. Academie van Bouwkunst (1995)
 • Leidinggevende VVE project i.o.v. Gemeente Ridderkerk (2004)
 • Bedrijfsfeesten
 • Organisatie, programmering en PR voor Jazz & Beyond
 • Architectuur Manifestatie 48 uur Kleur (i.o.v. Stichting de Stad, 2005)
 • Dag van Dordt (i.o.v. Gemeente Dordrecht 1998)
 • Organisatie van jaarlijkse Internationale Vrijwilligersdag (2001 tot 2009)
U ziet het, niet alleen op muzikaal gebied zijn we zeer actief, ook organisatorisch staan wij ons mannetje. Laat de kwaliteit van de muziek u overtuigen en mocht u organisatorische zaken willen uitbesteden (of hulp nodig hebben), mailt of belt u naar info @ musicandmore.nl