Music & More is HET Boekings- en Organisatiebureau uit Dordrecht en omgeving.

Musci & More is een betrouwbare partner in de muziekwereld sinds 1997. Wij zijn gespecialiseerd in bands en artiesten op het gebied van de Soul, Jazz en Funk muziek. U zoekt (live) muziek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoewel gespecialiseerd in Jazz, Soul & Funk kunt u bij ons ook terecht voor andere stijlen! Zoekt u de geschikte feest band voor uw bedrijfsfeest ? Wij helpen u verder. Bekijk en beluister rustig ons uitgebreide aanbod op deze website. Voor meer informatie belt of mailt u ons geheel vrijblijvend.

Dankzij ons uitgebreide netwerk en nauwe samenwerking met diverse platenlabels (o.a.SocialbeatsChallengeUnique Records, Flyin’ High en ZeNNeZ records) vindt u bij ons louter top musici en deejays. Zoals de naam Music & More al doet vermoeden kunt u bij ons meer verwachten dan alleen muziek.  Ook voor organisatie van evenementen zijn wij de juiste partner. Daarnaast zijn we ook actief op het gebied van:

  • webdesign
  • fotografie
  • studio werk / audio opnames
  • video producties
  • jingles / filmmuziek / soundscapes
Het mag duidelijk zijn, wij van Music & More zijn van vele markten thuis. Heeft u vragen, aarzel niet! Wij horen graag van u.

Met vriendelijke groet,
Ton van der Kolk

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures

Ton van der Kolk

Ton van der Kolk

Boeker

Na studies aan het Utrechts en Haags conservatorium en de studie CMV aan de Hogeschool Rotterdam & Omstreken is Music & More Agency ontstaan in 1997. Ton is een boeker die zelf actief is als muzikant.