Nieuw materiaal The Originators

aug 9, 2016

Terwijl onlangs een groot deel van de Nederlandse bevolking ervoor koos vertier te zoeken in het buitenland, besloot een klein groepje fanatieke Northern Soul liefhebbers (The Originators) het dichter bij huis te zoeken en er eens flink tegen aan te gaan in studio Moon Music te Maasbracht (stiekem toch ook bijna buitenland). Binnen no-time stonden de twee nieuwe tracks voor de in oktober te verschijnen single, erop. Met nog tijd over werd snel besloten meer materiaal op te nemen, begin volgend jaar zal dan ook een kakelverse EP verschijnen van de band. Het beloven weer heerlijke rauwe en authentieke tracks te worden die spoedig door Phil Martin gemixt zullen worden.

Wie de band op korte termijn live aan het werk wil zien kan op 8 oktober as naar het Jazzpodium DJS in Dordrecht komen. Op 3 oktober is de band bovendien te gast bij Ronald van Oudheusden bij Live uit Lloyd. Wie ze liever in Duitsland gaat bekijken zet 11 november (Leipzig) of 12 november (Chemnitz) vast in de agenda.

The Originators @ Moon Studio Maasbracht The Originators @ Moon Studio Maasbracht The Originators @ Moon Studio Maasbracht The Originators @ Moon Studio Maasbracht The Originators @ Moon Studio Maasbracht