Dawn Patrol

Dawn Patrol is een gloednieuwe band die zich heeft vastgebeten in de West Coast popjazz van eind jaren 70.

De band is in coronatijd ontstaan in de studio van drummer/producer Phil Martin (Timothy van der Holst). Samen met zanger Lo van Gorp (oa Metropool Orkest) maakte hij onder de naam ‘Martin & Garp” een succesvolle plaat met eigen liedjes in de zogeheten Yachtrock stijl.

Bassist Rik van de Ouw en gitarist Ruud van Helder (beiden uit de band Marutyri) waren zeer gecharmeerd en samen zijn ze aan de slag gegaan met nieuwe liedjes schrijven. Ook werd singer-songwriter Baer Traa er bij gevraagd. Hun album Bring On the Good Times verscheen onlangs wereldwijd en wordt bijzonder goed ontvangen. Vooral in Japan is er veel interesse voor hun muziek.

De muziek is beïnvloed door artiesten als Steely Dan, Daryl Hall & John Oates en, meer recentelijk, Young Gun Silver Fox. Zij zitten op hetzelfde label. Verwacht een avond vol groovende liedjes met drie verschillende vocalisten en veel koortjes.

Line up: Lo van Gorp (vox, sax), Bear Traa (guitar, vox), Ruud van Halder (guitar, vox), Phil Martin (drums), Rik van der Ouw (bas, vox) en Matthijs Geerts (keys).

Optioneel bestaat de mogelijkheid om de band uit te breiden met nog 2 extra blazers.

Voor meer informatie over deze unieke samenwerking kunt u contact opnemen met Music & More Agency.

Dawn Patrol Live @ Muziekpodium DJS – Compilatie

Dawn Patrol – Bring on the Good Times (Live)

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.