FLiNK

FLiNK is een nieuwe band bestaande uit Arthur Flink, Luciano Poli en Satin Kalpoe. Arthur Flink, de voormalig State of Monc trompettist, lijkt zijn draai nu echt gevonden te hebben in dit bijzonder dynamische trio. Met meester bassist Luciano Poli en Satin Kalpoe (Anouk, RELAX) op drums en het gebruik van samples, weet FLiNK een overtuigende energieke en vooral afwisselende sound te produceren die soms doet denken aan Donald Byrd, dan weer Miles maar ook net zo gemakkelijk herinneringen oproept aan de beste Brecker Brothers platen op zijn tijd.

Sinds kort gaat FLiNK ook regelmatig op pad met turntabelist DJ Eni-Less en dat is echt een toevoeging. Eni-less voegt zowel ritmisch als harmonisch echt veel toe en in het bijzonder smaak. Maar oordeel vooral zelf en bekijk en  beluister de playlist hiernaast.

Overigens zal in April 2019 – als alles volgens plan verloopt – het debuut album van FLiNK verschijnen op het Social Beats Label. Het draagt de titel: It’s Dangerous.

Nieuw materiaal FLiNK

Nieuw materiaal FLiNK

    Onlangs verscheen op het Nederlandse Social Beats label het eerste volwaardige album van FLiNK getiteld 'It's Dangerous'. Vorig jaar dook de groep onder leiding van trompetist Arthur Flink, de studio in met producer Phil Martin. Op dit moment wordt het...

Nieuw: FLiNK

Nieuw: FLiNK

    Met gepaste trots presenteert Music & More u FLiNK! FLiNK is een nieuwe band bestaande uit Arthur Flink, Robin Koerts en Satin Kalpoe. Arthur Flink, de voormalig State of Monc trompettist, lijkt zijn draai nu echt gevonden te hebben in dit bijzonder...