Mr Montis & Me

Vanuit een gedeelde liefde voor muziek ontstond in 2021 een diepgewortelde vriendschap tussen Frank van den Berge (artiestennaam Frank Montis) en Rachel van der Schaaf. Vanaf hun allereerste ontmoeting voerden ze niet alleen urenlange gesprekken, maar maakten ze ook samen muziek. Dat is wat hen bindt. Muziek is precies waar ze intens van genieten en waardoor ze alles om hen heen vergeten.

Waar Frank ooit zijn dromen nastreefde en inmiddels zijn strepen heeft verdiend in de muziekindustrie als professioneel organist/pianist, liet Rachel in haar jongere jaren haar muzikale dromen wegwaaien door angsten, verwachtingen en de eisen van het dagelijks leven. Met af en toe uitzonderingen stopte ze helemaal met zingen, waardoor ze zichzelf beroofde van haar eerste liefde: muziek. Echter, ze heeft het herontdekt en kan er nu meer dan ooit van genieten.

In de afgelopen jaren brachten Frank en Rachel vele uren door in de woonkamer bij de piano. In het midden van 2023 kwam er een idee uit hun bucketlist naar voren: “Hoe leuk zou het zijn om samen op te treden voor een publiek?” Dat idee werd al snel gerealiseerd. Samen met een publiek genoten ze van hun eerste optredens en zo was Mr. Montis & Me geboren. 

Onlangs werd een serie liedjes opgenomen tijdens hun zogenaamde ‘Living Room Sessions’, met Frank  aan de piano en Rachel die de zang verzorgde. Het concept bevalt hen zo goed dat er hoogst waarschijnlijk nog vele liedjes aan de reeks zullen worden toegevoegd.

Download Press Kit

Download Technische Rider

In The Wee Small Hours Of The Morning – Mr Montis & Me

The Nearness of You – Mr Montis & Me

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.