Mrs Hips

Schud je heupen los, want Mrs Hips gaat terug naar haar roots!  Met 3 sterke mannen om haar heen komt ze  terug bij de soul van de blues en de groove van de funk.

In de jaren ‘90 maakte zangeres Simone Roerade een wereldtour met Candy Dulfer, scoorde een nummer 1 hit in Spanje met haar band Hips en zong ze met veel bekende artiesten in binnen en buitenland.

In de kleine bezetting waar ze nu mee speelt is er nòg meer ruimte voor Simone’s power stem, maar ook voor een prachtige soli en een diep groovende ritmesectie.

Energie, dat is waar het om draait bij de muziek van Mrs Hips. Energie die op het podium ontstaat en regelrecht overslaat op het publiek!

Het kan zomaar gebeuren dat een liedje nog de hele nacht in je hoofd blijft hangen want Mrs Hips daagt je uit om mee te zingen met de liedjes van haar laatste CD “ Give me more” of een cover van Candi Staton, Bonnie Raitt of Susan Tedeschi.

 

  • Simone Roerade- vocals
  • Berthil Busstra – keys
  • Bart Wijtman – bas/backingvocals
  • Sjoerd van Bommel- drums/backingvocals

Download Press Kit

Download Technische Rider

Mrs Hips Live Promo 2017

Mrs Hips Live @ Studio Boemtak

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.