Saxotones Groove Mission

Into the groove

Verleid worden door Boogaloo, Souljazz en Rhythm & Blues. Begeleid door een vette tenorsax, een ronkende Hammond B3 en een stevig stuwende ritme sectie bestaande uit gitaar, bas en drums. Wat wil je nog meer?

Saxotones Groove Mission is een ultieme live band waar je bij wilt zijn, lekker om naar te kijken en onvermijdelijk op te dansen, te stampen en te swingen. Reeds vele Jazz & Bluesfestivals weten daarover mee te praten; op alle grote en minder grote festivals lieten ze hun sporen achter.

Energie

Deze club fantastische muzikanten heeft ondertussen een eigen sound en energie ontwikkeld die typerend is voor hun chemie. Hun onmiskenbare drive brengt een opzwepende, broeierige swing voort, die zo lekker is dat de verleiding soms te hevig wordt..

Saxotones Groove Mission garandeert een avond diep rakende 60′s soulmuziek, herkenbaar en avontuurlijk. Virtuoos en puur, en vooral: Swingend tot op het bot!

Line Up:

  • Tenorsax – Toon Meijer
  • Hammond B3 – Rob Geboers
  • Gitaar – Raymond Nijenhuis
  • Basgitaar – Richard Wallenburg
  • Drums – Coen Blokx
<iframe src="https://open.spotify.com/embed/artist/5atiJRDVR151WKtq9w8Lbw" width="100%" height="500" frameborder="0" allowtransparency="true"></iframe>
The Jazzinvaders Live @ Radio Rijnmond – 2016

Saxotones Groove Mission Live @ Big Rivers 2007

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.