Soul Jazz Trio

Het Soul Jazz Trio brengt lekkere popliedjes op achtergrond niveau in een soul jazz jasje. Een stijl die in de jaren ‘60 groot werd gemaakt door musici als Grant Green, Eddie Harris en Cannonball Adderley. Deze muziek kenmerkt zich door repeterende, dansbare grooves en melodische thema’s. Het Soul Jazz trio is uitermate geschikt  – indien gewenst – voor achtergrond muziek.

De musici van het Souljazz Trio traden veelvuldig op in binnen- en buitenland met diverse projecten en artiesten zoals Monsieur Dubois, Joseph Bowie, Denise Jannah, Deborah Carter en Lilian Vieira.

Eric, Han en Rudi zijn in meerdere muziekstijlen thuis, maar souljazz is de grote favoriet. Souljazz is eigenlijk niets anders dan een popliedje in een jazzy jasje. Dat hoor je terug in de relaxte grooves en herkenbare melodieën van deze stijl. Aantrekkelijk om te spelen, en zeker geschikt voor op de achtergrond.

Het Souljazz Trio bestaat uit:

 

  • Eric Hantelmann: guitar
  • Han Slinger: bas
  • Rudi Sanders: drums
Download Persfoto
Download Biografie
Download Technische Rider

Soul Jazz Trio Live Promo

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.