Soul Jazz Trio

Het Soul Jazz Trio brengt lekkere popliedjes op achtergrond niveau in een soul jazz jasje. Een stijl die in de jaren ‘60 groot werd gemaakt door musici als Grant Green, Eddie Harris en Cannonball Adderley. Deze muziek kenmerkt zich door repeterende, dansbare grooves en melodische thema’s. Het Soul Jazz trio is uitermate geschikt  – indien gewenst – voor achtergrond muziek.

De diverse musici van het Souljazz Trio traden veelvuldig op in binnen- en buitenland met diverse projecten en artiesten zoals Monsieur Dubois, Joseph Bowie, Denise Jannah, Deborah Carter en Lilian Vieira.

Ze zijn allen in meerdere muziekstijlen thuis, maar souljazz is de grote favoriet. Souljazz is eigenlijk niets anders dan een popliedje in een jazzy jasje. Dat hoor je terug in de relaxte grooves en herkenbare melodieën van deze stijl. Aantrekkelijk om te spelen, zeer geschikt voor op de achtergrond en daarmee ideaal voor een positieve & goede sfeer op uw evenement.

Het jazztrio (gitaar, bas, drums) is klein maar heeft muzikaal een complete klank: melodie, harmonie en ritme zijn mooi in balans. De zelf gemaakte souljazz-arrangementen van bekende liedjes toveren regelmatig een lach op de gezichten van aanwezige gasten. Door de jarenlange ervaring weten de musici telkens hun muziek weer goed aan te passen aan het evenement waarop zij staat te spelen. Door de compact samenstelling is deze bezetting geschikt voor zowel kleine als grote events.

Naast de bovenstaande samenstelling biedt het Soul Jazz Trio diverse variaties, smaken verschillen nu eenmaal. Zo kunt u – bekijk en beluister daartoe rustig onderstaande filmpjes eens – kiezen uit de volgende opties:

  • Soul Jazz Gitaar Trio
  • Soul Jazz Piano Trio
  • Soul Jazz Trio + Saxofoon
  • Soul Jazz Trio + Trompet
  • Soul Jazz Trio + Zang

Het Souljazz Trio bestaat standaard uit:

  • Eric Hantelmann: gitaar
  • Han Slinger: bas
  • Rudi Sanders: drums
Download Persfoto
Download Biografie
Download Technische Rider

Soul Jazz Trio Live Promo

Soul Jazz Trio Live – Diverse Bezettingen (gitaar, piano, zang, sax of trompet)

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.