The Beautiful Ones – Prince Tribute

De Prince tributeband ‘The Beautiful Ones’ brengt een divers repertoire met de grootste hits van de kleine man uit Minneapolis die in 2016 plotseling overleed. Purple Rain, Around the World in a Day, Parade, Sign o the Times; songs van deze albums uit de jaren ’80 komen voorbij!

Vlak na het overlijden van Prince besloot een groep Dordtse topmusici een gepaste – eenmalige – ode te brengen aan de meester. Het werd een daverend succes, nu een aantal jaren verder, kruipt het bloed waar het niet gaan kan… iedereen beleeft zoveel plezier aan de optredens dat de band heeft besloten de stoute schoenen aan te trekken en wat vaker naar buiten wil treden!

Diverse vocalisten wisselen elkaar in rap tempo op en het zijn niet de minste: Monique van de Ster (oa Jody Singers), Randy Derkhof, Maarten Teekens en Jared Grant (bekend van oa de Voice of Holland). Dat alles natuurlijk bijgestaan door een super vette band met onder meer: Timothy “Phil Martin” van der Holst op de drums (oa The Jazzinvaders), Ton van der Kolk op de bas (The Soul Snatchers), Ger den Haan op de toetsen en Edwin in ‘t Veld (oa Laura Vane & The Vipertones) op de gitaar. Verwacht originele uitvoeringen en te gekke bewerkingen van dit muzikale genie. Waar mogelijk aangevuld met VJ voor de juiste sfeer.

The Beautiful Ones – 1999

Compilatie The Beautiful Ones @ Bibelot – 2018

The Beautiful Ones ft Jared Grant – Live at Big Rivers 2018

I Wanna Be Your Lover – Live