Nieuw in het workshop aanbod van Music & More zijn de workshops van Boempats. Alle workshops van Boempats (‘Handen & Voeten’ of ‘Scream & Shout’) zijn zeer fysiek en gericht op teambuilding. Met gebruik van lichaam en stem blijkt een ieder in staat tot ongekende prestaties. Samen muziek maken verhoogt de groepenergie, stimuleert de onderlinge banden en geeft bovendien een klinkend resultaat.

Boempats – Handen & Voeten (30 – 60 minuten)

Met inzet van lichaam en stem blijkt een ieder in staat tot ongekende mogelijkheden. Dit blijkt bovendien een krachtige manier om uw team met elkaar te verbinden.
 Samen muziek maken verhoogt de groepsenergie, stimuleert onderlinge banden en geeft een klinkend resultaat. Van kleine tot grote groepen, het leidt altijd tot succesvol teamwork.

Scream & Shout (2 uur)

Maak uw eigen top hit en scoor met uw bedrijf.  Met gebruik van handen & voeten, stem en beats van de DJ maakt u met uw team binnen no-time een eigen compositie. Inhoudelijk wordt er ingegaan op de thema’s die spelen binnen uw bedrijf en wordt er aandacht besteed aan waardevolle competenties als bijvoorbeeld: samenwerken, klantgerichtheid, interactie en doelgerichtheid. De presentatie wordt – optioneel – vast gelegd in een videoclip. De workshops worden verzorgt door ervaren docenten Timothy van der Holst, Rolf Delfos en Mark Eckhardt.