Going Further – The Soul Snatchers ft Jared Grant

mei 2, 2019

The Soul Snatchers bestaan in 2019 inmiddels 12 jaar. Na vele optredens in binnen- en buitenland, 3 volwaardige albums en een stuk of wat singles doet de band het live momenteel even wat rustiger aan. Maar dat wil niet zeggen dat ze stil zitten! Niets is minder waar, ze gaan gewoon door!

Voorlopig zal er geen nieuw album worden uitgebracht maar werkt de groep met verschillende gast artiesten uit de (inter)nationale Funk & Soul scene aan nieuw materiaal waarvan het resultaat met enige regelmaat het levenslicht zou moeten zien.

The Snatchers starten deze traditie daarom met de release van een single met de toepasselijke titel  ‘Going Further’ waarop gast vocalist Jared Grant (bekend van oa. zijn deelname aan The Voice en sinds een jaartje als zanger van Sven Hammond) te horen is. Een heerlijke zomerse up-tempo track die terug grijpt op de rijke Soul & Funk traditie van de jaren ’70 zoals we die bijvoorbeeld kennen van artiesten als Sly & The Family Stone, Curtis Mayfield en Isaac Hayes. Aanstekelijke tunes compleet met spetterende blazers, vurige bongo’s, fuzz gitaartjes en soulvolle vocalen. Laat die zomer maar komen, The Soul Snatchers zijn er klaar voor!