The Wanderers

The Wanderers spelen 50’s en 60’s classics. Met een overduidelijke liefde voor dit tijdperk brengen zij de hits van Buddy Holly, The Everly Brothers, Eddie Cochran en natuurlijk the King; Elvis Presley! Vrees niet, ook The Beatles ontbreken niet. Van swingende rock ‘ n roll tot zoete liefdesliedjes, alles komt voorbij en leidt tot een groot feest der herkenning waarop meegezongen en gedanst kan worden.

The Wanderers zijn overal inzetbaar. Als band maar ook – als het wat kleiner moet – als duo. Op festivals staan zij hun mannetje maar ook op pop-up markten, in theaters, kroegen, op straat, bedrijfsfeestjes, pop-podia en zelfs bij u thuis komen zij uitstekend tot hun recht.

Als band dus te boeken wanneer het echt moet swingen of als duo (twee stemmen en twee gitaren) voor de kleinere intiemere setting.

The Wanderers zijn: 

  • Maarten Teekens (zang, gitaar)
  • Ron ‘Parelvet’ Smith (zang, gitaar)
  • Johan Struik (zang, bass)
  • Marc Burger (drums)

The Wanderers brengen ook een speciale show als ode aan de King of Rock ’n Roll: Elvis Presley. Momenteel trekken zij door het land met een theater tour en zijn ze te gast op menig festival. Voor de gelegenheid wordt de band dan uitgebreid met toetsenist Govert van der Kolm (oa. King of The World).

The Wanderers Play Elvis – Promo

The Wanderers Play Elvis – Promo

The Wanderers Promo 2017
The Wanderers Live 2017
Drummer wissel bij The Wanderers

Drummer wissel bij The Wanderers

    Wissel! Vanaf heden zal the one and only Marc Burger (oa. Liptease) plaats nemen op de Wanderers drumkruk! We willen Timothy aka Phil Martin super bedanken voor alle toffe gigs en zijn erg blij dat hij af en toe nog eens wil bijspringen waar...

The Wanderers – 50’s & 60’s Classics

The Wanderers – 50’s & 60’s Classics

    Dit keer even geen Soul, Jazz en/of Funk maar 50’s en 60’s classics want ook leuk! Met een overduidelijke liefde voor het tijdperk brengen The Wanderers oa hits van Buddy Holly, The Everly Brothers, Eddie Cochran en natuurlijk the King; Elvis Presley!...